Fedezd fel szolgáltatásaim!

Miért az általam használt weboldalt válaszd?

KERESŐBARÁT

első lehet a találati listán. Keresőbarát felépítésű, ennek segítségével lehet jó eredményt elérni pl. a Google-ben, mert beépített kereső-optimlaizálóval, keresőbarát linkkel és forráskóddal rendelkezik.

ÉRTÉKESÍT

profin ad el (ha webshopot is akarsz): könnyű vásárlás, automatizált folyamatban, eredményes marketing eszközökkel (pl. akció intervallum, termékkiemelés, újdonság, top termékek, árukereső oldalakkal való kapcsolódás)

MÉRHETŐ

egzakt mérési statisztikák (Google Analytics: hogyan és ki használja a weboldalad + webmestereszközök: a Google hogyan látja az oldalad? Google adwords konverziómérés: a hirdetésed mennyire hatékony)

SZEMÉLYRE SZABHATÓ

egyedi arculat és fejléc animáció, domain és email cím, biztonságos tárhelyen (adatvesztés nélkül), 1 GB tárhely, nincs adatforgalmi korlát. Menüpontok száma: korlátlan

SOKOLDALÚ

rengeteg funkció: szövegszerkesztés, képgaléria, vendégkönyv, gyakori kérdések, referenciák, űrlap szerkesztő, katalógus, termékkereső, Facebook, YouTube integrálható

GYEREKJÁTÉK

könnyű használat, felhasználóbarát felület. Ha Te akarod fenntartani a weboldalad, hamar beletanulhatsz, de igény szerint én is el tudom látni a frissítést, karbantartást.
AJÁNLATKÉRÉS
Kérjen ajánlatot elköteleződés mentesen, az alábbi ív kitöltésével!
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!